Draadelementen

Ons bedrijf produceert verschillende draadcomponenten volgens het ontwerp dat door de klant aan ons is toevertrouwd. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van draad componenten met een diameter van 2mm - 11mm. Voor de productie gebruiken we de hoogste kwaliteit CNC-machines van gerenommeerde fabrikanten, die de productie van producten volledig op basis van een computerproject volledig automatiseren. Dankzij deze automatisering elk product is hetzelfde met tegemoet komen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Wij werken op basis van materiaal uit ons magazijn of op speciaal verzoek van de klant kunnen we productie starten op basis van het aan ons toevertrouwde grondstof.

Dankzij de beste machinepark maken wij draadelementen in 2D en 3D met gebruik van lastechniek. Onze CNC-machines worden gekenmerkt door hoge precisie en hoge productiviteit. Producten van verschillende complexiteit kunnen worden gemaakt van verzinkt, zink-aluminium of roestvrij stalen draad. We hebben ook apparaten die draad kunnen buigen, die is bekleed met een verscheidenheid aan materialen. Een bijkomend voordeel van ons bedrijf is het zeer goed gekwalificeerde personeel, die jarenlang ervaring heeft opgebouwd om de hoogste kwaliteit van onze producten te waarborgen, evenals een snelle deadline.

realizacje023
realizacje022
realizacje021
realizacje019

Wij leveren bestellingen voor de productie van draadcomponenten voor diverse industrieën, waaronder auto-, meubel-, industrie-, bouw-, landbouw-, elektronica-, technisch en decoratief. Dankzij het mogelijkheid om elke mogelijke draadcomponenten te mogen met de computer ontverpen, bieden wij aan de klant mogelijkheid om zowel kleine als grote partijen produceren in een korte termijn. Zeer geschikt voor onze klanten is het feit dat elk product dat eenmaal is gemaakt, opgeslagen en gekalibreerd wordt in het geheugen van het productieapparaat, zodat we snel extra batches kunnen produceren.

Ons bedrijf is een zeer betrouwbare zakenpartner, zodat u ons kan vertrouwen met voortdurende outsourcing op het gebied van draadproductie. Om zorg te dragen voor hoge kwaliteit houden wij ook strikte productievoorwaarden, zodat we een goed product kunnen garanderen tegen een aantrekkelijke prijs.