Verfhangers

Breed scala aan modellen

Productie van verfhangers

Verfhangers zijn gespecialiseerde gereedschappen die in de verfindustrie worden gebruikt om verschillende voorwerpen op te hangen voor en tijdens het verfproces. Ze dienen vooral om de ruimte in de spuitcabine optimaal te benutten en zorgen voor een stabiele en gelijkmatige coating van de werkstukken. Met verfhangers kunnen voorwerpen zo worden geplaatst dat ze de beste kwaliteit en duurzaamheid van de verfafwerking garanderen.

Onze sterke punten

Moderne machines

Ervaren personeel

Korte levertijden

Kwaliteit

Duurzaamheid en prestaties

Kenmerken van verfhangers

Als vuistregel variëren hangers in lengte van 100 tot 400 mm en in diameter (Fi) van 1,5 mm tot 6 mm om te voldoen aan specifieke projectvereisten. Als directe fabrikant van hangers hebben we de mogelijkheid om een individueel ontwerp voor de klant te maken wat betreft materiaal, dikte, vorm en lengte.

Verfhangers en verfhaken zijn belangrijke hulpmiddelen in de verfindustrie om het verfproces te vergemakkelijken en een eindproduct van hoge kwaliteit te garanderen. Door het juiste type hanger te kiezen, kan de efficiëntie en kwaliteit van het schilderproces aanzienlijk worden beïnvloed.

Soorten verfhangers

Afhankelijk van de behoeften en kenmerken van de te verven voorwerpen, bieden we verschillende soorten verfhangers aan.


Pijp- en profielhangers
Deze verfhangers zijn ideaal voor het ophangen van cilindrische onderdelen zoals buizen en profielen. Ze zorgen voor stabiliteit en een gelijkmatige bedekking van het oppervlak.


C-vormige verfhangers (schuine of ronde punten)
C-vormige verfhangers zijn perfect voor bredere werkstukken, inclusief werkstukken met verschillende diktes. Ze kunnen vele malen worden hergebruikt, waardoor ze zeer zuinig zijn. Hun ontwerp is ideaal voor het hanteren van lasten in een groot aantal toepassingen, waaronder verfafwerking, oppervlaktebehandeling en materiaalbehandeling.


Lakhaken/beugels
: Dit type lakhaak is uiterst functioneel en maakt het mogelijk om onderdelen van verschillende vormen en afmetingen gemakkelijk op te hangen. Wordt vaak gebruikt in situaties waar een veilige en stabiele ophanging van een voorwerp nodig is.


Boemerangvormige verfhaken/hangers
: Deze verfhaak heeft een innovatieve vorm en is ideaal voor het ophangen van voorwerpen met specifieke vormen of waar conventionele hangers niet geschikt zijn.