Draadproducten

Directe fabrikant

Breed productiebereik

Ons bedrijf maakt draadproducten op maat met behulp van moderne CNC-gestuurde draadbuigmachines. Alle draadproducten die we produceren zijn gemaakt van grondstoffen van de hoogste kwaliteit en het hele productieproces wordt onderworpen aan kwaliteitscontroles. Onze draadbuigmachines kunnen in korte tijd zowel kleine als grote productieseries produceren, dus we zijn erg flexibel en kunnen opdrachten uitvoeren voor zowel kleine als industriële klanten.

Onze ervaren medewerkers adviseren in elk stadium, zodat de klant er zeker van is dat hij of zij het eindproduct ontvangt dat hij of zij verwacht en dat het voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Al in de ontwerpfase beoordeelt onze medewerker de juistheid ervan en maakt hij een prototype om ervoor te zorgen dat er geen complicaties zijn wanneer de productie begint.

Onze sterke punten

Moderne machines

Ervaren personeel

Korte levertijden

Kwaliteit

kennis en ervaring

Wij produceren elk type draadcomponent

We behandelen het buigen van draad in drie en twee vlakken. We werken met CNC-gestuurde machines die zorgen voor een hoge productiviteit bij de productie van draadproducten met verschillende diameters, coatings en afmetingen.

We bieden diensten aan:

  • knippen en richten van draden met een diameter van 2 mm – 10 mm
  • draad buigen door CNC-gestuurde buigmachine met een diameter van 2 mm – 13 mm
  • plaatknippen met een guillotineschaar tot een dikte van 3 mm
  • afschuinen van draad met een diameter van 3 mm – 10 mm
  • draadmarkering
  • vormen van draad en stalen strips op meervoudige glijpersen
  • fabricage van accessoires voor schanskorven (spiralen, schanskorfbalken, schanskorfhaken)
  • samenwerking bij de productie van gelast gaas
  • buigen, vouwen van gelaste netten

Onze draadproducten

Z
hangers
Z
haken
Z
displayplanken
Z
displayroosters
Z
winkelmandjes
Z
opvouwbare manden
Z
onderdelen voor meubelproductie (manden, roosters, enz.)
Z
reclamestandaards en -rekken in verschillende maten
Z
planken
Z
rekken
Z
scheidingswanden
Z
roosters en roosters voor bouwdoeleinden
Z
tuinbouwelementen (bloemendragers, kandelaars)
Z
verpakkingsbevestigingen (klemmen, hangers, draagogen, gespen)
Z
autoaccessoires (bevestigingsmiddelen, verlichting en andere)
Z
veren

Fabrikant van draadproducten

De fabrikant van draadproducten, met zijn uitgebreide technische knowhow en geavanceerde machines, vertrouwt op een breed scala aan diensten om te voldoen aan de eisen van zowel individuele klanten als bedrijven in verschillende industriële sectoren. Een belangrijk aspect van het aanbod is het knippen en richten van draad. Met behulp van gespecialiseerde machines kan het bedrijf draden met een diameter van 2 mm tot 10 mm nauwkeurig bewerken. Deze verscheidenheid aan diameters maakt het mogelijk om een breed scala aan producten op maat te maken.

Voor wie op zoek is naar complexe vormen, biedt de fabrikant van draadproducten een service voor het buigen van draad met behulp van moderne CNC-gestuurde buigmachines. Deze geavanceerde machines kunnen draden verwerken met diameters van 2 mm tot 13 mm, terwijl ze de precisie en herhaalbaarheid van elke bocht garanderen. Met moderne CNC-technologie kunnen zelfs de meest complexe projecten in korte tijd en met hoge nauwkeurigheid worden gerealiseerd.

Rekening houdend met de behoeften van de markt op het gebied van plaatbewerking, heeft de fabrikant zijn assortiment uitgebreid met plaatsnijden met guillotinescharen, waarmee materialen tot 3 mm dik verwerkt kunnen worden. Deze service is essentieel voor veel industrieën, zoals de bouw, auto-industrie of machinebouw.

De volgende fase van draadbewerking is afschuinen. Dankzij geavanceerde technologie kan het bedrijf draden afschuinen met diameters van 3 mm tot 10 mm, wat de esthetiek en functionaliteit van het eindproduct aanzienlijk verbetert.

Als antwoord op de marktbehoeften voor productidentificatie wordt ook draadmarkering aangeboden, zodat producten gemakkelijk kunnen worden geïdentificeerd en gescheiden. Last but not least is er het vormgeven van draad en stalen strips op meervoudige glijpersen – een techniek waarmee complexe vormen kunnen worden gemaakt die in veel industrieën worden gebruikt.

De specialiteit van de fabrikant is echter de productie van accessoires voor schanskorven. Het assortiment omvat spoelen, schanskorfbanden en schanskorfhaken – deze elementen zijn essentieel voor de installatie en stabilisatie van schanskorfconstructies, die steeds populairder worden in de landschapsarchitectuur en de bouw.

Samenwerking in de productie van gelaste netten en de mogelijkheid om ze te buigen en te buigen ronden het aanbod af, waardoor dit bedrijf een competente en veelzijdige partner is voor een breed scala aan klanten in de draadproductenindustrie.