Haken voor transportbanden

Hoge kwaliteit

Productie van haken voor transportbanden

In de wereld van transport en logistiek is de beveiliging van ladingen van cruciaal belang. Een integraal onderdeel van sjorsystemen zijn de haken voor transportbanden. Ze maken het transport, tillen en hanteren van allerlei materialen stabieler en veiliger. Ons bedrijf is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige transporthaken die gegarandeerd betrouwbaar en duurzaam zijn.

Onze sterke punten

Moderne machines

Ervaren personeel

Korte levertijden

Kwaliteit

verschillen, toepassingen, kenmerken

Verschillende modellen transporthaken

Transportbandhaken zijn niet universeel. Hun diversiteit wordt bepaald door de behoeften van de markt en specifieke toepassingen. Tot de populairste modellen behoren de LC 6, LC 10 en LC 25, die worden vervaardigd in verschillende draaddiameters, van 6,5 mm tot 12 mm. Elke haak is gelast en daarna gegalvaniseerd in wit of geel voor corrosiebestendigheid en een lange levensduur.

Soorten transportbanden waarvoor we haken produceren

Ons assortiment omvat bandhaken voor verschillende soorten transportbanden: van banden die worden gebruikt in de zware industrie en internationaal transport tot gespecialiseerde banden die worden gebruikt in de entertainment- of sportindustrie. Ongeacht het type riem houden onze haken de lading uitstekend vast en zijn ze eenvoudig te installeren. Daarnaast is een van de belangrijkste parameters voor ons de weerstand van de haak tegen overbelasting op lange termijn.

Kleine en grote series transporthaken

Ongeacht de grootte van de bestelling, elke klant is belangrijk voor ons. We realiseren zowel kleine als grote series transporthaken. Dankzij onze geavanceerde productietechnologie kunnen we flexibel inspelen op de behoeften van de klant en bestellingen snel leveren.

Gebruiksplaatsen voor transportbanden met haken

Transporthaken worden in veel industrieën en locaties gebruikt. Ze worden meestal aangetroffen aan de uiteinden van transportbanden op voertuigen, aanhangers of kranen. Vaak worden transportbanden trailerbanden genoemd en worden de haken die erin worden gebruikt ‘dubbele klauw transporthaken’ genoemd. Ze garanderen de stabiliteit van ladingen tijdens het transport en minimaliseren het risico op verplaatsing. Ze zijn ook onmisbaar bij het tillen van zware voorwerpen en zorgen ervoor dat deze veilig van plaats naar plaats worden verplaatst. De specificatie van de haak moet zijn afgestemd op de eigenschappen van de riem zelf. Ons productiegamma omvat een breed assortiment haken voor transportbanden.

Op maat gemaakte ontwerpen voor riemfabrikanten

We begrijpen dat standaardoplossingen niet altijd voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. Daarom bieden we op maat gemaakte ontwerpen voor transporthaken, gemaakt met de specifieke behoeften van bandfabrikanten in gedachten. Dankzij het gebruik van moderne hulpmiddelen zoals CAD-software kunnen we haken op maat ontwerpen en produceren, zodat ze perfect passen en functioneren.